top of page

Onze specialisaties

Fysiotherapie
Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt u bij klachten aan het houding- en bewegings-apparaat. Dat kan variëren van een pijnlijke knie tot revalidatie na een operatie. 

Sportblessure
Revalidatie

Na een operatie kunt u bij ons revalideren. Wij helpen u in onze trainingsruimte door middel van opbouwende oefentherapie om weer te functioneren zoals u altijd deed. 

wandelen op loopband
COPD / longrevalidatie

Begeleid trainen is van levensbelang bij patiënten met COPD. In onze trainingsruimte kunnen wij u optimaal trainen op de aspecten die bij u van belang zijn. 

Fysiotherapie
Manuele therapie

Klachten gerelateerd aan de wervelkolom komen veel voor. Onze praktijk staat bekend om de manuele therapie en kunnen u hier ook mee helpen. 

acupunctuur Session
Kinder-manuele therapie

De kinder-manueeltherapeut is specialist op het gebied van functioneren van gewrichten bij zuigelingen en kinderen (stoornissen op functieniveau).

acupunctuur Session
Dry needling

Met een heel dun dicht naaldje wordt in een 'triggerpoint' geprikt. Hierdoor kan deze lokale verkramping worden opgeheven. Het vormt één onderdeel van de totale behandeling.

Agenten van de Marathon
Sportfysiotherapie

Sporters willen snel weer trainen en wedstrijden spelen. De sport-fysiotherapeut heeft veel kennis van sport(blessures). De focus ligt daarom op een actieve revalidatie.

Vermogen Walk
Looptraining etalagebenen

Mensen met 'Claudicatio Intermittens' worden geadviseerd om meer te gaan lopen. Een fysiotherapeut begeleid u hierbij en leert u een gezonde leefstijl na te streven.

Pool Side
Leefstijlinterventies

"Voorkomen is beter dan genezen" is een veelgehoorde term. Met leefstijl-interventies kan de fysiotherapeut u helpen om een betere leefstijl aan te meten. U zult zich beter gaan voelen!

bottom of page