top of page

Tarieven

Beenblessure

ZITTING FYSIOTHERAPIE

Wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie, dient u de factuur direct na de behandeling te betalen (contant of pin).

Kosten:

€ 41

Arts en Patiënt

SCREENING
 

De eerste afspraak is altijd een intake-gesprek waarin een 'screening' wordt gedaan of u bij de fysiotherapeut op het juiste adres bent. 

Kosten:

€ 12

Fysiotherapie

ZITTING
MANUELE THERAPIE

Wanneer uw verzekering dit niet of gedeeltelijk vergoedt, ontvangt u van ons een factuur van het openstaande (rest)bedrag.

Kosten:

€ 53

Sportblessure

INTAKE/ONDERZOEK NA VERWIJZING

De eerste afspraak is altijd een intakegesprek en onderzoek. In dit geval is het na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Kosten:

€ 53

Fysiotherapie Session

INTAKE/ONDERZOEK NA SCREENING

De eerste afspraak is altijd een intakegesprek en onderzoek. In dit geval is het zonder verwijzing. 

Kosten:

€ 41

Fietspad

TOESLAG AAN-HUIS BEHANDELING

Behandeling aan-huis bij verwijzing en medische noodzaak. Dit is een toeslag op de reguliere zitting fysiotherapie. 

Kosten:

€ 18

Overige tarieven

Er zijn aparte tarieven voor o.a. behandeling in instelling, groepsbehandelingen en beweegprogramma's. Deze zijn verschillend per zorgverzekering. Deze kunt u het beste bij uw zorgverzekering navragen. Ook kunt u dit navragen aan onze balie of telefonisch (let op: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend). 

Onverwacht verhinderd?

U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak kosteloos afzeggen bij Fysiotherapie Heiszwolf via het telefoonnummer: 010-451 51 09.

 

Bij minder dan 24 uur vooraf aan de geplande afspraak kan de afspraak in rekening worden gebracht € 41,-). Hiervoor ontvangt u een factuur, welke aan u persoonlijk toegestuurd wordt (niet via uw zorgverzekering). 

bottom of page