top of page

Revalidatie

Sportblessure

Hoe kunnen we u helpen revalideren?

Na een operatie is het raadzaam om zo snel mogelijk te starten met uw revalidatie. Als gevolg van een operatie zullen gewrichten verstijven, zal de spierkracht afnemen en kunt u beperkt raken in uw dagelijkse (sport)activiteiten. Het kan lastig te zijn op aan te voelen wat u wel (en niet) moet doen om uw herstel te bespoedigen. 
Wij helpen u van A tot Z in uw revalidatie!

Wij hebben de meeste ervaring met knie-, heup- en schouderrevalidatie. Hierbij maken we gebruik van de meest actuele kennis en praktijkervaring op deze gebieden. Omdat we beschikken over een zeer ruime oefenzaal met alle benodigde cardio-apparatuur, krachtapparatuur en oefenmateriaal kunnen wij uw revalidatie optimaal inrichten.


Wanneer kunt u bij ons revalideren?
Wij behandelen patiënten uit alle ziekenhuizen en klinieken, zoals het IJsselland Ziekenhuis, Medinova (Zestienhoven), Erasmus MC en Sint Fransiscus Gasthuis. Wij kunnen u helpen bij de revalidatie wanneer u een verwijzing van uw specialist heeft gekregen. Dit kan ook indien nodig aan-huis. Of wij u het beste kunnen helpen, wordt bepaald na het intakegesprek en lichamelijk onderzoek. 

De fysiotherapeuten:

Stacey van Lint

Marlon Oranje

Joost Aptroot

Kevin Neleman

Wij maken gebruik van de trainingsfaciliteiten van Fysiosport Capelle. Zo beschikken wij over een ruime oefenzaal (voor functionele training), fitnessapparatuur (voor krachttraining), cardio-apparatuur (zoals medische hometrainers, crosstrainer en roeiapparaten) en verschillende oefenmaterialen voor uw revalidatie. 

Voor meer informatie over (medische) fitness en doelgroep-trainingen: website van Fysiosport Capelle.

bottom of page