top of page

Het team

PHOTO-2022-03-17-14-04-18.jpg
Peter Heiszwolf, MSc.

Eigenaar van de praktijk en werkt sinds 1998 als fysiotherapeut. In december 2017 is hij afgestudeerd aan Master (MSc.) Specialized Physical Therapy. Hij heeft onderzoek gedaan naar een vragenlijst voor prognostische factoren bij nekpijn. Ook heeft hij specifieke aandacht voor kinderen en baby's met een cervicale functiestoornis (voorheen KISS). 
 

Aanwezig: ma t/m vrij

PHOTO-2022-03-17-13-47-26.jpg
Kevin Neleman, MSc.

Kevin heeft zich gespecialiseerd in de sport(blessures) met de Master (MSc.) Sportfysiotherapie. Hij heeft onderzoek gedaan naar een functietest bij mensen met schouderpijn. Hij werkt sinds 2012 in de praktijk, na zijn stage hier. Hij behandeld veel voetballers, hardlopers, hockeyers en fitnessers. Is tevens werkzaam als sport-fysiotherapeut bij een voetbalclub.

 

Aanwezig: ma t/m do

Nicole.jpg
Nicole Overmaat

In onze praktijk ziet Nicole veel nek-, rug- en kaakklachten. In 2011 heeft ze haar Master Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Dit heeft ze aangevuld met een opleiding in kinder-manuele therapie. Zij volgt op dit moment de opleiding voor kaakfysiotherapie aan de Crafta. Ze heeft daarnaast veel ervaring in dry needling. 
 

Aanwezig: di, do, vrij

PHOTO-2022-03-17-13-47-52.jpg
Joost Aptroot

Nadat Joost succesvol zijn stage hier heeft afgerond, is hij sinds 2018 in de praktijk werkzaam. Hij is op dit moment bezig met de master Manueel therapie bij Maitland. Zijn aandacht gaat uit naar spier- en gewrichtgerelateerde pijnklachten waarbij hij verschillende verrichtingen in zet om uw behandeldoelen te bereiken. Daarnaast houdt hij zich bezig met leefstijl begeleiding en COVID-19 revalidatie.

Aanwezig: ma t/m vrij

PHOTO-2022-03-17-13-49-44.jpg
Stacey van Lint

Stacey werkt sinds 2021 in de praktijk. In Rotterdam heeft ze haar fysiotherapie-opleiding gevolgd. Met haar enthousiasme helpt ze haar patiënten weer om in beweging te komen. Ook kunt u haar treffen bij de fysiofitness lessen speciaal voor ouderen. Haar aandachtsgebieden zijn revalidatie bij ouderen, valrisico en osteoporose en COVID-19 revalidatie.

Aanwezig: di t/m za

De fysiotherapeuten

> fysiotherapeuten die u de beste zorg kunnen bieden

IMG_20201012_124133_edited.jpg

Over Fysiotherapie Heiszwolf

De praktijk is gestart in 2005 door Peter Heiszwolf in het pand van Fysiosport Capelle, destijds aan de Wormerhoek. In 2010 is de praktijk tezamen met het fitnesscentrum verhuist naar de huidige locatie aan De Linie 3. Door de groei van de praktijk zullen wij in de zomer van 2020 verhuizen naar een nieuwe locatie waar we onze zorg nog beter kunnen leveren. 

 

Inmiddels zijn er vijf fysiotherapeuten werkzaam. De praktijk is sinds 2017 PlusPraktijk, waarmee we hebben aangetoond op een goede manier met kwaliteit van zorg, organisatie en medewerkers bezig zijn. We hebben een duidelijk kwaliteitsbeleid en management.

Centraal staat de zorg voor de patiënt. Wij staan voor een sociale en no-nonsense benadering. Behandelen is teamwork: tussen patiënt en fysiotherapeut, alsmede tussen collega-fysiotherapeuten en andere zorgverleners. De ervaringen en ideeën van de patiënt zijn het vertrekpunt. Daar waar beschikbaar gebruiken we wetenschappelijke evidenties om richting te geven aan de behandeling. De expertise van de fysiotherapeut helpt bij het maken van behandelkeuzes.  

bottom of page