image4.JPG peterPeter Heiszwolf

Peter is eigenaar van Fysiotherapie Heiszwolf en Fysiosport Capelle en is sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeut. Op het moment is Peter werkzaam als manueel therapeut, waarbij de insteek van de behandeling het Maitland denkmodel is. Voor meer informatie lees Manuele therapie. In december 2017 heeft Peter de opleiding Master Specialized Physical Therapy afgerond. Hij heeft hier wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de prognostische factoren bij nekpijn met als doel een screeningslijst te ontwikkelen welke ingezet kan worden bij initiële behandelkeuze en de prognose te bepalen.

Aandachtsgebieden: manuele therapie, nek- en rugklachten, mobilisatie

image2.JPG nicoleNicole Overmaat

Nicole heeft in 2011 haar master voor manuele therapie behaald aan SOMT.

Sinds eind 2016 is Nicole werkzaam bij Fysiotherapie Heiszwolf.

De rode draad in haar therapie is manuele therapie de ze combineert met medical training therapie, dry needling en medical taping. Haar interesse ligt het grotendeels bij hoofdpijn en nekklachten. Nu blijkt dat er veel samenhang is met kaakklachten, volgt Nicole de opleiding tot kaakfysiotherapeute bij de Crafta

image1.JPG kevinKevin Neleman

Kevin werkt sinds 2012 als fysiotherapeut en heeft de master opleiding als sportfysiotherapeut afgerond.  Hij heeft hier onder andere een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar een schouderblad-test bij patiënten met schouderklachten. Waar een algemeen fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om weer de algemeen dagelijkse handelingen te kunnen verrichten, gaat Kevin een stap verder, door mensen te helpen weer te sporten en bewegen. Toch ziet een sportfysiotherapeut in zijn praktijk ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen, waarbij sport en bewegen juist wordt ingezet als onderdeel van de therapie. Herkent u zich in dit profiel dan bent u bij Kevin aan het goede adres. Aandachtsgebieden: sportblessures- en revalidatie, schouderklachten, postoperatieve revalidatie, looptraining bij Claudicatio Intermittens.

image3.JPG marlonMarlon Oranje

Marlon is sinds mei 2017 werkzaam bij Fysiotherapie Heiszwolf.  De aandacht van Marlon gaat voornamelijk uit naar klachten bij ouderen, sportblessures en oefentherapie. Buiten zijn maatschappelijke carriere is Marlon ook nog actief met zijn sport carriere als voetballer bij tweede divisionist Barendrecht.