© 2010-2020 Fysiotherapie Heiszwolf. Op al onze producten en diensten is onze Privacy Policy van toepassing. 

De Linie 3a 2905 AX Capelle aan den IJssel

Tel.: 010 451 51 09

Zoeken
  • kevin96353

Nieuws i.v.m. coronavirus (update 1 april)

Bijgewerkt: 6 dagen geleden

Update 1 april 8:00

De overheid heeft de maatregelen verlengt tot zeker 28 april. Dit is nodig om met name onze kwetsbaren te beschermen en voldoende goede zorg te kunnen blijven leveren aan corona-patiënten.


Wij blijven u daarom op afstand helpen waar mogelijk. Dit kan met telefonische consulten en/of beeldbellen. Onze werkwijze, zoals beschreven op 24 maart, blijft daarom van kracht.


Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 451 51 09.


We vinden het vervelend u niet te kunnen helpen in de praktijk. Maar we moeten ons nu gezamenlijk inzetten en ons houden aan de afspraken. Houd u zich alstublieft ook aan de voorschriften. Voor uzelf, voor de mensen om u heen en voor alle Nederlanders.Update 24 maart 8:00

De overheid heeft de maatregelen aangescherpt. Daarom zijn wij alleen geopend voor telefonische consulten, beeldbellen en bij strikte noodzaak in de praktijk.


Wij zullen u uitleggen hoe dit in zijn werk gaat:


Onze huidige patiënten

1. Telefonische consulten en beeldbellen

Wij zullen bij onze huidige patiënten waarbij continuering van zorg van belang is, zoveel mogelijk telefonisch consulten doen en/of beeldbellen. Dit geldt als een behandeling.


2. Behandeling uitstellen tot na 6 april


3. Bij strikte noodzaak

Wat betekent: wanneer zonder fysiotherapie uw klachten zodanig verslechteren dat deze later niet meer kunnen herstellen. Hierbij moeten wij eerst overleg plegen met uw huisarts/specialist en van hem/haar akkoord krijgen. Zie hiervoor de derde alinea: voorzorgsmaatregelen strikte noodzaak.


Nieuwe patiënten

1. Telefonisch consult/beeldbellen

De screening/intake doet de fysiotherapeut telefonisch of beeldbellen. Na dit gesprek bepaald de fysiotherapeut samen met u:

- of u met informatie/advies op afstand (telefonisch consult/beeldbellen) voorlopig geholpen bent;

- of de behandeling voorlopig uitgesteld kan worden (tot na 6 april);

- of uw behandeling strikt noodzakelijk is (zie hiervoor bovenstaande alinea voor onze huidige patiënten onder strikte noodzaak)


Voorzorgsmaatregelen bij strikte noodzaak

Onder strikte noodzaak mogen wij alleen behandelen als wij beschermde materialen kunnen gebruiken. Als deze niet voorhanden zijn, mogen wij niet behandelen.


Als u symptomen/verschijnselen vertoont van griep of verkoudheid, moet u dit altijd melden!


Wij brengen hierbij nogmaals de maatregelen onder uw aandacht:


Update 15 maart 18:00

De overheid heeft vergaande maatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus. Voorlopig blijven wij als fysiotherapiepraktijk geopend. Op deze manier kunnen wij onze patiënten de nodige fysiotherapeutische zorg leveren.


Het fitnesscentrum - Fysiosport Capelle - is voor haar leden wel gesloten tot 6 april.


Mogelijk zijn er fysiotherapeuten die hun afspraken moeten afzeggen. Patiënten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.


Wanneer u uw afspraak liever wilt annuleren, hebben wij daar alle begrip voor. Wij verzoeken u wel vriendelijk dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan uw afspraak telefonisch aan ons te melden (010 451 51 09).


We willen u attenderen op de adviezen van het RIVM:

- Heb je geen klachten? Vermijd grote groepen (meer dan 100 personen).

- Heb je (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden. Blijf dan thuis en beperkt sociale contacten.

- Was je handen regelmatig - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

- Schud geen handen

- Gebruik papieren zakdoekjes

Voor meer informatie: www.rijksoverheid.nl/coronavirus of bel naar 0800-1351


Wij zullen u op onze website op de hoogte houden van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen aan u mededelen. Wij vragen uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.


Team Fysiotherapie Heiszwolf254 keer bekeken