De praktijk

Over Fysiotherapie Heiszwolf

De praktijk is gestart in 2005 door Peter Heiszwolf in het pand van Fysiosport Capelle, destijds aan de Wormerhoek. In 2010 is de praktijk tezamen met het fitnesscentrum verhuist naar de huidige locatie aan De Linie 3. Door de groei van de praktijk zullen wij in de zomer van 2020 verhuizen naar een nieuwe locatie waar we onze zorg nog beter kunnen leveren. 

 

Inmiddels zijn er vijf fysiotherapeuten werkzaam. De praktijk is sinds 2017 PlusPraktijk, waarmee we hebben aangetoond op een goede manier met kwaliteit van zorg, organisatie en medewerkers bezig zijn. We hebben een duidelijk kwaliteitsbeleid en management.

Centraal staat de zorg voor de patiënt. Wij staan voor een sociale en no-nonsense benadering. Behandelen is teamwork: tussen patiënt en fysiotherapeut, alsmede tussen collega-fysiotherapeuten en andere zorgverleners. De ervaringen en ideeën van de patiënt zijn het vertrekpunt. Daar waar beschikbaar gebruiken we wetenschappelijke evidenties om richting te geven aan de behandeling. De expertise van de fysiotherapeut helpt bij het maken van behandelkeuzes.  

© 2010-2020 Fysiotherapie Heiszwolf. Op al onze producten en diensten is onze Privacy Policy van toepassing. 

De Linie 3a 2905 AX Capelle aan den IJssel

Tel.: 010 451 51 09