Om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren is Fysiotherapie Heiszwolf aangesloten bij een aantal beroepsorganisaties. Om te beginnen is de praktijk aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en conformeert zich aan de richtlijnen die door het KNGF zijn opgesteld.

 

De kwaliteitsregistratie wordt gedaan bij Keurmerk Fysiotherapie. De praktijk en de medewerkers zijn hierbij aangesloten en moeten voldoen aan scholingseisen en aan zogenaamde ‘peer-reviews’. Dit zijn bijeenkomsten waar casussen worden besproken en klinisch redeneren van feedback wordt voorzien door collega-fysiotherapeuten. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers wordt jaarlijks inzichtelijk gemaakt.

 

Fysiotherapie Heiszwolf is een PlusPraktijk geworden, volgens de normen van Zilveren Kruis Achmea. PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma’s en maken kwaliteit inzichtelijk. Klik op het logo voor meer informatie over de PlusPraktijk.

 

Daarnaast heeft Fysiotherapie een nauwe samenwerking met een aantal andere zorgverleners. Zo wordt intensief samengewerkt Fysiosport Capelle, huisartsenpraktijk Saat, het regionale ClaudicatioNet (IJsselland Ziekenhuis) en Osteovisie.

Keurmerk-842x595

 

Print

 

Pluspraktijk_fysiototaal